Cautare

418 de rezultate pentru "stan violeta iulica" (2.95 secunde)
Maria Ligor - Ambasador al Romaniei in Canada, Irina Wagner - Antreprenor Wagner Arte Frumoase si Povesti, Madalina Pasol - Pianist concertist international, Dragos Stemate " Actor, Violeta Roman Moisa - Marketing Manager Nikon Romania,Cristina Chiriac " Ambasador antreprenoriat, Madalina Turza - Femeia Anului Avantaje pentru social, Gabriella Pascaru Bisi p- Specialist comunicare, Anne Marie Parlog - Proprietar Morgan La Dud si eleva Diana Badila.
Pe 13 ianuarie 1970, cand primarul a ajuns acasa dupa o reuniune a consiliului orasenesc, l-a gasit pe vecinul sau cu ochii spre cer, privind spre un obiect voluminos care plana, pulsand cu o stralucire violeta, deasupra centralei electrice din apropiere.
Hai sa ne imaginam ca familia Banica nu ar locui in vila, despre care au tot relatat revistele din zona mondenului, si ar fi niste "simpli cetateni" care locuiesc intr-un apartament obisnuit de bloc, si tocmai cand micuta Violeta s-a potolit din plans dupa niste colici intestinale si a adormit spre fericirea familiei, la apartamentul de deasupra, ar incepe o paranghelie de tipul celei pe care o descrie textul melodiei, de altfel foarte buna, interpretata de Stefan.
Un prim mare incendiu a aparut in Timisoara, dupa ce FRF, la indicatia FIFA, a taiat sase puncte din clasament in dreptul lui "Poli", "FC" sau cum s-o numi echipa violeta, care poarta ilegal culorile.
- Prin aceasta platforma vrem sa identificam, prin reactia cetatenilor, acele lucruri care pot fi simplificate, iar efortul de a reduce birocratia trebuie facut in interiorul ministerelor”, spunea premierul Dacian Ciolos, iar dna ministru Violeta Alexandru puncta ca prin acest demers li se cere autoritatilor sa simplifice furnizarea de servicii publice prin reducerea birocratiei.
Radu Dragusin este al patrulea roman din istorie care joaca pentru Tottenham dupa Gica Popescu, Ilie Dumitrescu si Vlad Chiriches. Colega noastra, Violeta Moroianu, a stat de vorba cu impresarul sportivului, Florin Manea.
Liliana Stan, 43 de ani, functionar public, Bucuresti: "Nu pot sa ma plang decat de plaja Saturn. Este inadmisibil, nisipul este plin de pietre si scoici, iar conditiile de facut plaja sunt sub orice asteptari".
Au venit la intalnire comisarul Victor Popescu, seful Politiei Judetene, comisarul sef Cristian Radu, seful Garzii Financiare, viceprimarii Gabi Stan si Nicolae Nemirschi si cativa zeci de hotelieri.
Radu Mazare s-a prezentat la vot alaturi de fiul sau, dar si de stafful obisnuit, dintre care de mentionat viceprimarul Gabi Stan.
Alte localitati mari in care s-a ajuns la turul 2 sunt Negru Voda (PD-L-istul Petre Urziceanu se bate cu pesedistul Ion Nicolin), Techirghiol (unde democrat-liberalul Florea Constandin se dueleaza cu liberalul Adrian Stan), Castelu (un alt caz de neimaginat, primarul Nicolae Anghel, care spera la 70-80%, ajungand sa lupte in turul 2 cu pesedista Paraschiva Mocanasu), Deleni (PD-L-istul Dan Anica vs.
Dupa cum e si normal si in eventualitatea in care actualii viceprimari raman pe posturile lor, primii trei de pe lista- Radu Mazare, Gabi Stan si Nicolae Nemirschi - se retrag.
Octav Cozmanca, Ion Stan si Gabriel Oprea (PSD), Radu Stroe, Cristache Radulescu si Titu Gheorghiof din partea Aliantei D.A., Eserghep Gelil (PRM), Attila Verestoy (UDMR) si Constantin Faina (PUR).
La cererea presei, Dan Ioan Popescu a enumerat toti vicepresedintii de la Capitala si raspunderile lor: Ion Neagu, Dan Darabont, Vasile Gherasim, Codrin Stefanescu, Vlad Dumitrescu, Emiliana Stratulat, Victor Stan si prim-vicepresedintele Sorin Oprescu.
Astfel, deputatul Ion Stan a fost reales in functia de presedinte al PSD Dambovita la Conferinta organizatiei judetene. Si Ovidiu Natea a fost votat, din nou, presedinte al organizatiei judetene Mures a PSD.
Titu Corlatean, Corina Cretu, Gabriela Cretu, Valer Dorneanu, Minodora Ilie, Bogdan Niculescu-Duvaz, Ion Mircea Pascu, Dan Ioan Popescu, Dan Mircea Popescu, Ioan Rus, Ion Sasu, Ion Stan, Ilie Sarbu, Ioan Talpes, Mihai Tanasescu, Aurelia Vasile, Dan Matei Agathon, Codrin Stefanescu, Dan Nica, Elena Dumitru, Rovana Plumb, Anne Juganaru, Maria Lazar, Viorel Hrebenciuc, Viorica Dancila - vicepresedinte al Organizatiei Teleorman etc.
Desi nu e senator al melcilor, Petru Stan, de la PRM, s-a tarat de-a lungul timpului prin diferite functii, in diferite regimuri politice, dupa care au ramas, declarativ, doar un apartament de 94 mp in Zalau, un Renault, dar si acela vandut cu 46 de milioane de lei, 54 de milioane de lei anual pentru ca a fost consilier judetean, o pensie de 84 de milioane de lei anual si pensia doamnei -38 de milioane de lei anual.
Filip Stan) Regele Mihai I a fost inmormantat la Curtea de Arges, in Noua Catedrala Arhiespiscopala si Regala, unde a fost inmormantata si Regina Ana.
Nu trebuie uitat ca fostul comisar european pe agricultura, despre care presa scria ca este mai degraba reprezentant al Frantei decat al Romaniei, a fost uns la conducerea Guvernului Romaniei desi era protagonistul celebrului dosar penal ICA, in care a fost condamnat Dan Voiculescu dupa arestarea judecatorului Stan Mustata- mort zilele acestea in timpul detentiei.
Deputatul Ion Stan, secretar al Comisiei SRI, a precizat ieri ca aceasta informatie, despre care mass-media a spus ca a fost furnizata de deputatul PPRM Liviu Codarla, “nu este conforma cu realitatea“.
Proiectul a fost initiat de senatorul PSD, Cristian Maior, si de deputatii PSD Ion Stan, Gabriel Oprea si Eugen Bejinariu.
google-analytics.com